Art by Anuya

2020-07-02 | Konst

”It hurts”. Akryl, 50×70 cm.
3900:-

Art by Anuya

Utställning på Ateljé Öga i oktober 2018.

 

Camilla Dahlström är Vallentuna-bon som står bakom Art by Anuya. Camilla hade den uppskattade utställningen ”Sri Lanka’s färgsprakande kvinnor” på Ateljé Öga under oktober 2018.

”Jag är en självlärd hobbykonstnär. Jag har alltid haft en stor portion kreativitet i mig men inte förrän augusti 2017 började jag måla på allvar. Det började med mandalas och zentangles och övergick sedan till porträtt i akryl. Mina motiv speglar ofta det jag inspireras mest av: färgstarka kvinnor, livets nyanser och hav av blommor. Mitt vardagsrum är min ateljé. Precis där livet pågår, i kaoset av leksaker, Tv-spel, syskonkärlek och vardagspusslande – där finner jag min inre harmoni.”

www.ateljeoga.se använder cookies. 

Gillar du detta?

Vad kul!