Bildbehandling

Beskärning, optimering och allmän bildfix till hemsidan, webbshopen eller annat fotoprojekt.

Reprofoto

Digitalisering av bilder från papperskopior, dia och negativ.

Bildgalleri

Hitta bilder till tavelväggar och inredning. Bilder från Ateljé Öga’s eget arkiv.
Se mer

13 + 13 =

REPROFOTO

Återställning av gamla bilder

 

Vi utför digitalisering av bilder från dia, negativ och papperskopior, s k reprofoto. Det här är ett arbete som kräver mycket tid och noggrannhet.
Vi har verktygen och kunskapen att skapa digitala kopior av hög kvalitet och restaurerar även gamla fotografier.
Vi vänder oss både till privatpersoner och företag.

 

Välkommen med din förfrågan!

 

1.

Digitalisering

Att se sin familje- eller företagshistoria komma till liv efter att ha legat undangömd i lådor eller i arkiv kan vara fantastiskt. Vi hjälper dig hela vägen från urval och digitalisering till presentation av bilderna analogt eller digitalt, t ex bildspel på webben, fotoböcker eller tavelväggar.

Runt Klarakvarteren

2.

Restaurering

Med restaurering av digitala fotografier menas att återställa utseendet av t ex gamla papperskopior (eller dia och negativ) som skadats av olika orsaker. Det kan vara skador från damm och smuts, fotografiet kan ha icke önskvärda repor, ha gulnat av ålder osv.

3.

Presentation

När bilderna väl har digitaliserats kan dessa presenteras på många olika sätt. Varför inte göra ett snyggt bildspel, en fotobok (digital eller tryckt), eller skriva ut några av bilderna och rama in?
Gör det till ett kul projekt att spåna kring tillsammans med en familjemedlem eller en arbetskollega. Vi hjälper dig med praktiska och bollar gärna idéer.

Stadshuset i reflektion

www.ateljeoga.se använder cookies.