Gott Nytt År!

2018-01-05 | Nyheter

Efter drygt tre månader i den lilla lokalen på Mörbyvägen 3 kan vi nu andas ut och se tillbaks på en händelserik höst och framförallt vara glada över ett gott mottagande och många trevliga bekantskaper. Väldigt roligt med alla fina kommentarer om butiken, det värmer verkligen!

Nu ser vi fram emot ett nytt år fyllt av fler trevliga möten, massor av roliga inramningsjobb och dessutom lite andra nyheter som vi planerar framöver.
Bl a har vi planer på att ordna kundkvällar där man som kund kommer att kunna handla till bra priser från den lilla butiken.
Lokalen är liten och emellanåt behöver vi göra plats för nytt på väggarna. Vi hoppas det här blir ett trevligt tillfälle för dig som kund att fynda en och annan fin present eller bara titta på lite konst och prata inramning med oss. Information om datum o s v kommer att finnas här på hemsidan samt på Facebook.

Nytt för i år är också att man som konstnär kan hyra vårt skyltfönster för en mini-utställning på minst 2 veckor. Det kan t ex vara ett jättebra sätt att prova på att ställa ut sin konst. Är du själv eller känner du någon lokal konstnär eller fotograf? Amatör eller yrkesverksam spelar ingen roll. Hör av dig till oss och visa några alster!
Framöver hoppas vi också kunna ha utställningar i butiken och ordna vernissager tillsammans med de utställare vi samarbetar med.

Följ oss på sociala medier för vidare information eller prenumerera gärna på denna blogg via e-post.

Vi ses! 🙂

/Annika

Senaste inlägg