Digitala tjänster

 

Bildredigering

Har du en egen bild som du vill göra något med men vet inte riktigt var du ska börja? Bilden kanske behöver lite stuns för att kontraster och färger ska komma till liv, eller du kanske vill få den omgjord till svartvitt eller med någon annan kreativ effekt. När bilden väl är behandlad och utskriven kan den med en fin inramning bli en unik och personlig del av inredningen.

Går min mobilbild att printa?
Ibland är man tveksam på om ens mobilkamerabilder går att skriva ut med bibehållen kvalitet. Oftast går det bra men hur stor bilden går att göra i slutänden beror på originalbildens kvalitet. Mejla din bild till oss så kolla vi kvalitén, kom ihåg att alltid välja den största möjliga storleken när du skickar bilden.

Mejla en högupplöst bild eller kom in med ett minneskort/USB så bedömer vi om den är “redigerbar” och “utskriftsbar”, dvs har rätt kvalitet och upplösning för att se bra ut i utskrivet format. Bilder kan mejlas till info@ateljeoga.se .

Vi fotar och återställer även gamla släktbilder från kort och dia.

 

Digitalisering & Fine art-utskrifter

Högkvalitativa fotoutskrifter och fine art- utskrifter (giclée).

Är du konstnär och vill göra en numrerad och signerad serie av något av dina motiv? Det kan vara ett sätt att öka försäljningen genom att prislappen blir lite mer hanterbar för många, samtidigt som man inte tummar på kvalitet.

Vi gör utskrifter på Epson-skrivare med pigmentbläck för högsta kvalitét och ljusbeständighet. Vi använder åldersbeständigt kvalitetspapper från välkända Hahnemuhle och kan printa upp till storlek A2. (Kallas även giclée-tryck).

 

Om det inte finns en högupplöst bild behöver verket först fotograferas för att kunna reproduceras digitalt.

 

Webbdesign

Behöver din verksamhet en ny hemsida? Eller kanske en uppdatering av den gamla? Ett bildgalleri som på ett stilfullt sätt visar upp dina alster? En webbshop? Du kanske redan har en hemsida du inte hinner med eller som behöver ett ansiktslyft?

Vi hjälper även med löpande underhåll av befintliga hemsidor.

Med kunden i fokus, passion för det estetiska och bred teknisk kunskap tar vi oss an olika typer av uppdrag. 
Till Webbstudion ->