Digitala tjänster

 

Bildredigering

Har du en egen bild som du vill göra något med men vet inte riktigt var du ska börja? Den kanske bara behöver lite stuns för att kontraster och färger ska komma till liv, eller varför inte få den omgjord till svartvitt eller med någon annan effekt?

Går min mobilbild att printa?
Ibland är man tveksam på om ens mobilkamerabilder går att skriva ut med bibehållen kvalitet. Oftast går det bra men hur stor bilden går att göra i slutänden beror på originalbildens kvalitet.

Kom in med din papperskopia eller bild på minneskort så bedömer vi om den är “redigerbar” och “utskriftsbar”, dvs har rätt kvalitet och upplösning för att se bra ut i utskrivet format. Bilder kan även mejlas till info@ateljeoga.se .

 

Digitalisering & Fine art printing

Högkvalitativa fotoutskrifter och fine art prints.

Vi gör utskrifter på Epson-skrivare med pigmentbläck för högsta kvalitét och ljusbeständighet. Vi använder åldersbeständigt kvalitetspapper från välkända Hahnemuhle och kan printa upp till storlek A2. (Kallas även giclée-tryck).

Är du konstnär och vill göra en numrerad och signerad serie av något av dina motiv? Det kan vara ett sätt att öka försäljningen genom att prislappen blir lite mer hanterbar för många, samtidigt som man inte tummar på kvalitet.

Vi kan även skanna eller fota av motivet som ska reproduceras.

 

Webbdesign

Behöver din verksamhet eller förening en ny hemsida, eller kanske en uppdatering av den gamla? Vi designar eleganta, moderna hemsidor.
Fråga gärna om våra webbtjänster eller läs mer här ->