Välkommen att utforska våra digitala bildtjänster!

 

Bildbehandling och bildredigering

Har du en egen bild som du vill göra något med men vet inte riktigt var du ska börja? Bilden kanske behöver lite stuns för att kontraster och färger ska komma till liv, eller du kanske vill få den omgjord till svartvitt eller med någon annan kreativ effekt. När bilden väl är behandlad och utskriven kan den med en fin inramning bli en unik och personlig del av inredningen.

Går min mobilbild att printa?
Ibland är man tveksam på om ens mobilkamerabilder går att skriva ut med bibehållen kvalitet. Oftast går det bra men hur stor bilden går att göra i slutänden beror på originalbildens kvalitet. Mejla din bild till oss så kolla vi kvalitén, kom ihåg att alltid välja den största möjliga storleken när du skickar bilden.

Mejla en högupplöst bild eller kom in med ett minneskort/USB så bedömer vi om den är “redigerbar” och “utskriftsbar”, dvs har rätt kvalitet och upplösning för att se bra ut i utskrivet format. Bilder kan mejlas till info@ateljeoga.se .

 

Återställning av bilder från dia, negativ och gamla pappersbilder

Vi fotar och återställer även gamla bilder från kort, dia och negativ. Det här är ett arbete som kräver mycket tid, och noggrannhet och vi har verktygen och kunskapen att ta hand om dina bilder som kanske legat undangömda i lådor eller fått sig en repa och en och annan fläck under åren. Att få se sin familjehistoria eller kanske sitt företags historia komma till liv igen genom återställning av bilderna är fantastiskt!

 

Sortering och organisering av digitala bilder

Har du enormt mycket bilder i mobilen, på datorn och kanske även i din ipad? T o m så det börjar kännas övermäktigt att ens börja städa, sortera och kategorisera? Lämna över tråkjobbet till oss så kan du börja om på ny kula sen. Med ett städat bildarkiv och en lathund för hur du ska hålla ordning på dina bilder i fortsättningen.

 

Digitalisering & Fine art-utskrifter

Högkvalitativa fotoutskrifter och fine art- utskrifter (giclée).

Är du konstnär och vill göra en numrerad och signerad serie av något av dina motiv? Det kan vara ett sätt att öka försäljningen genom att prislappen blir lite mer hanterbar för många, samtidigt som man inte tummar på kvalitet.

Vi gör utskrifter på Epson-skrivare med pigmentbläck för högsta kvalitét och ljusbeständighet. Vi använder åldersbeständigt kvalitetspapper från välkända Hahnemuhle och kan printa upp till storlek A2. (Kallas även giclée-tryck).

Om det inte finns en högupplöst bild behöver verket först fotograferas för att kunna reproduceras digitalt.

 

Produktfoto och Mockups inför försäljning av konst online

Att göra i ordning bilder av t ex konst inför försäljning i webbshoppar och marknadsplatser online tar mycket tid och kan vara en tålamodsprövande process. Bilderna behöver vara av högsta kvalitet för att produkten ska vara säljbar online.

Vi tar hand om hela kedjan från att fotografera produkten under rätt förutsättningar (ljus, bakgrund, stil) till efterbehandling av bilden digitalt, till publicering på hemsidan om man så vill.
Vi tar också fram miljöbilder och olika typer av bildmockups enligt önskemål och behov.

 

Webbdesign

Är du kreatör och behöver en ny hemsida? Eller kanske en uppdatering av den gamla? Ett bildgalleri som på ett stilfullt sätt visar upp dina alster? En webbshop? Du kanske redan har en hemsida du inte hinner med eller som behöver ett ansiktslyft?

Vi hjälper även med löpande underhåll av befintliga hemsidor.

Med kunden i fokus, passion för det estetiska och bred teknisk kunskap tar vi oss an olika typer av uppdrag.
Till Webbstudion ->