Aktuellt i butik


Konstnärer som finns representerade hos oss just nu:

Kerstin Mattsson – Akryl
Johnny’s Art – Akvarell och akryl
Åsa Alneng – Fine art prints
Annika  Persson – Akvarell
Art by Anuya – Akryl
Helene Bruhn Erici – Konstkort
Lisa Hult Sandgren – Konsttryck och kort
Lotta Larsdotter – Konsttryck
Matilda Svensson – Konsttryck
Maj Fagerberg – Fine art prints
Marianne Södersten – Akvarell/tusch
Laura Fauzzi – Fine art prints och akryl


Vi söker utställare! Hör av dig till oss eller besök butiken med några alster.

Kerstin Mattsson
Akryl
Vår och sommar 2019

Nu välkomnar vi med glädje Kerstin Mattsson till vår ateljébutik! Ljuset i hennes målningar är magiskt och stämningarna i motiven går nästan att ta på.

Så här beskriver Kerstin sig själv och sin konst: “Född i Boden 1945. Numera bor jag och är verksam i Stockholm. Jag har målat sedan 1998 då omständigheter i livet gjorde att jag fick tillgång till egen tid och möjlighet att upptäcka glädjen i att skapa. Jag har varit bankanställd med skiftande uppdrag under större delen av mitt yrkesverksamma liv och är sedan några år tillbaka pensionär på heltid. 

Jag bodde 15 år på landet. Inspirerad av naturen runt omkring mig hittade jag lugnet och tiden att utveckla mitt måleri och många av mina bilder kom till där. Jag tycker om att måla snabbt, lager på lager, så mitt favoritmedium är akryl. Jag har även börjat utforska akvarellen. 

Bilderna jag målar kommer till genom en meditativ, intuitiv process där jag helt och fullt går in i skapandet. Utmaningen är att följa processen och se vad bilderna har tänkt att bli. Min konst speglar och uttrycker var jag befinner mig JUST NU.”